Ervaring & Service

Als onderdeel van de Rapid Group (Rapid-Tek, Rapid Repairs) kunnen we bogen op een ervaring van meer dan 25 jaar met een uitstekende staat van dienst en bewezen betrouwbaarheid.

Paradin volgt dezelfde gedegen werkwijze als de andere leden van de groep en we staan evenzeer voor slimme en praktische oplossingen die de klant werkelijk vooruit helpen. Een snelle en goede service is voor ons vanzelfsprekend. De klant staat voor ons centraal. Daar hebben wij jarenlang onze reputatie mee opgebouwd.

Focus & Advies

We concentreren ons meedogenloos op de aspecten die er voor onze klanten echt toe doen. Dit weerspiegelt zich zowel in de technische aspecten van onze producten als in de diensten die we aanbieden. We kiezen er dan ook bewust voor om bepaalde zaken niet aan te bieden. Omdat wij er van overtuigd zijn dat dat het beste is voor onze klanten.

Door onze uitgebreide praktijkervaring zijn we bijzonder goed geplaatst om advies te verstrekken over welke producten voor onze klanten effectief de juiste zijn. Wij geven duidelijke informatie die onze klanten in staat stellen de juiste beslissing te nemen.

Transparantie & Innovatie

Wij geloven in eenvoud, niet in onnodige complexiteit. Dat vertaalt zich niet alleen in onze productvisie, maar ook in onze prijszetting en ons bedrijfsmodel. Verlichtingstechnologie evolueert razendsnel. De grenzen van wat mogelijk is worden telkens verlegd.

Vernieuwing moet echter gekoppeld zijn aan meetbare verbetering. Niet alleen wat prestaties betreft, maar ook wat betreft de totaliteit van de verlichtingsoplossing. Onze producten zijn bewust ontworpen om toekomstbestendig te zijn. Als u voor Paradin kiest bent u zeker dat u van technologische verbeteringen kan profiteren, terwijl u verder bouwt op uw huidige installatie.

Concept

Het tijdloze en praktisch design van onze producten weerspiegelt onze unieke filosofie. Robuust door eenvoud. Flexibel. Compromisloos. Vanaf de eerste ontwerpen wordt rekening gehouden met Total Cost of Ownership en de plaats van verlichting in een groter geheel.

Dit maakt onze verlichting een rendabele investering gedurende de hele levensduur van het product: aankoop, installatie, verbruik en onderhoud.

Cluster Verlicht

Overtuig Uzelf

Een demonstratie zegt meer dan woorden. Vraag hier een proefopstelling aan.

Duurzaam Ondernemen

Klaar om duurzaam te ondernemen?
Vraag hier je offerte aan.

enec logo cebec logo CEGroen Licht Lid