Service

Optimale verlichting gedurende de hele levensduur.

Om een optimale verlichting te garanderen in de loop van de tijd is niet alleen de initiële keuze van armatuur belangrijk.

Conventionele verlichting zoals TL- en gasdamplampen degraderen gedurende hun gebruiksduur. Ze geven na verloop van tijd minder licht.

Dit is voor onze LED verlichting helemaal niet het geval. De LEDs behouden bij normaal gebruik zo goed als hun volledige oorspronkelijke licht output.

Toch zijn er heel wat andere factoren die de uiteindelijke lichtopbrengst doorheen de tijd negatief beïnvloeden zoals vervuiling en verminderde reflectie.

Over een periode van 15 tot 20 jaar spelen deze factoren een belangrijkere rol dan interne slijtage. Zo kunnen stoffige of aangetaste armaturen tot een lichtverlies van wel 30% leiden.

Ook hier heeft Paradin een gepaste oplossing voor.

Reiniging

Voor ruimtes waar de vervuiling stoffig van aard is hebben we een telescopische borstel (tot maximum 5 meter) die u in staat stelt van op de werkvloer elke armatuur af te vegen.

Jaarlijks een korte reiniging volstaat in deze situatie om uw maximum rendement te garanderen.

Extra Cover

Waar de vervuiling sterk is of agressiever van aard raden we aan om de armaturen uit te rusten met onze “Extra Cover”.

De extra cover wordt eenvoudig bevestigd met kliksysteem en functioneert als buffer die de armatuur beschermt tegen beschadiging en vervuiling.

Op elk moment kan deze extra cover apart worden gereinigd of vervangen waardoor uw armatuur opnieuw zo goed is als bij aanschaf.

Jaarlijks onderhoud

Voor klanten die dit wensen biedt Paradin een onderhoudscontract aan waarbij we jaarlijks of op verzoek bij u langskomen om uw verlichting op peil te houden.

Bij dit onderhoud worden de armaturen en Extra Covers gecontroleerd en gereinigd. Defecte armaturen worden vervangen (waarvan 5 jaar onder garantie). Beschadigde armaturen of Extra Covers worden hersteld of vervangen waar nodig.