Enkele realisaties

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs.
Kostenbesparend, energiezuiniger of meer lichtopbrengst ? Wij zorgen voor de gepaste oplossing.

Een tevreden klant getuigt na 1 jaar… lees meer.

Overtuig uzelf

Een demonstratie zegt meer dan woorden. Vraag hier een proefopstelling aan.

Verzinkerij Metal Galva Plus – 26 Clusters en burelen

Verzinkerij Metal Galva Plus koos voor state-of-the-art cluster verlichting.

Het bedrijf verving 50 gasontladingslampen met een totaal verbruik van 23 kW door 26 clusters van 4 Omikron 1500 armaturen met een totaal verbruik van 6,44 kW.

Het energieverbuik daalde met meer dan 70 procent.

Foto’s kunnen niet gepubliceerd worden uit respect voor het bedrijfsgeheim.

Ophardt hygiëne – 28 Omikrons en burelen

OPHARDT-logoOphardt hygiëne heeft uitdrukkelijk gekozen voor Omikron.

Bijvoorbeeld in de galva afdeling zijn 18 gasontladingslampen met een totaal verbruik van 8,28 kW vervangen door 7 clusters van 4 Omikron 3E-CC armaturen met een totaal verbruik van 1,68kW.  Het energieverbuik daalde met niet minder dan 80 procent.

“We hebben nu zelfs meer licht dan voorheen. Achteraf gezien zouden 6 clusters al voldoende geweest zijn.”  Jos Hendrikx – Bedrijfsleider

Foto’s kunnen niet gepubliceerd worden uit respect voor het bedrijfsgeheim.

Loonbedrijf Weltjens Bocholt – 300 Omikrons

LWBZaakvoerder Yvan Weltjens en technisch verantwoordelijke Christophe Ceyssens van loonbedrijf LWB kozen resoluut voor Omikron.

Na een lichtstudie, uitgevoerd door Paradin, werd beslist om 300 Omikron armaturen  te plaatsen in de werkplaats.  Deze leveren een gemiddelde lichtsterkte van maar liefst 750 lux.

De vernieuwde verlichtingsinstallatie met Omikron armaturen was een zeer goede investering. Vanaf de eerste dag merk ik een duidelijke verhoogde productiviteit en arbeidsvreugde bij mijn werknemers.

Yvan Weltjens, CEO

Jeco – Nieuwbouw met 40 Omikrons, 6 Clusters

Paradin plaatste 40 armaturen, waarvan 24 in 6 vierkante clusters van 4 in een nieuwe werkhal van 588 m2 en 8m hoog.

Op deze manier pasten we de spreiding van het licht zo aan dat deze perfect aansluit op de behoefte, met een prachtig resultaat.

Onze werknemers zijn erg onder de indruk van de nieuwe verlichting.  Op hun verzoek, ben ik op zoek naar manieren om de Paradin verlichting toe te passen in andere zones van het bedrijf.

Geert Jackers, algemeen directeur

De Kievelden – 320 Omikrons

LogoRecup

Bij productiebedrijf De Kievelden maakten 650 TL armaturen van slechts 2 jaar oud plaats voor 320 Omikron 3E-CC armaturen.

Een rendabele investering dankzij de lage TCO van Omikron.

Dankzij een besparing van 25 kW op het aangesloten vermogen konden we broodnodige nieuwe apparatuur op ons elektriciteitsnetwerk aansluiten.  Op deze manier ondersteunt de vervanging van onze verlichtingsinstallatie de lange termijn strategie van ons bedrijf.

Update na 1 jaar: klik hier.

Mike De Kievelde – CEO DK

Toprestaurant Orshof te Neerglabbeek – 2 Omikrons

OrshofLogo Omikron is zeker geen sfeer verlichting.

Maar in de keuken – boven het heet dampend aanrecht – prijst de kok zich gelukkig in de zekerheid dat geen enkel detail ontsnapt aan zijn aandacht alvorens zijn heerlijke gerechten de keuken verlaten.

Frank Van Orshoven weet de uitzonderlijke kwaliteiten van Omikron – die de armatuur geschikt maken voor gebruik in de veeleisende omgeving van keuken en diepvries – te waarderen.

Torson – 58 Omikrons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Metaal verspanend bedrijf Torson uit Lummen is onlangs overgestapt op Omikron.  Het resultaat spreekt voor zich.

Onze  lichtinstallatie was sterk verouderd en dringend aan reiniging toe.  Na overleg met Paradin werd het snel duidelijk dat vervanging met de high-end Omikron LED de beste oplossing was.  Nu kijk ik steeds omhoog, net of we het dak kwijt zijn.

Mario Torson – Zaakvoerder

Sleurs Badkamermeubelen – 40 Omikrons

SPB Bocholt

Bedrijven staan vaak niet stil bij de mogelijke besparingen op verlichting.  Paradin bewijst dat meer licht voor minder geld mogelijk is.

SPB in Bocholt vervangt 20 gasontladingslampen een totaal verbruik van 9200W door 36 Omikron 3E-CC armaturen met een totaal verbruik van 2232W.  Een besparing van liefst 75 procent.

In eerste instantie durfde ik amper te geloven in de hoeveelheid lichtopbrengst van de Omikron. Als ondernemer krijg je heel wat verhalen voorgeschoteld die irreëel zijn. De vraag die ik me dan ook stelde was: “Hoe kan 2200W evenveel of meer licht opbrengen dan 9200W?”

Zodra ik de Omikron armaturen in de praktijk zag werd het me duidelijk dat het wel degelijk mogelijk is met veel minder verbruik toch meer lichtopbrengst te realiseren.  Vanaf de eerste dag dat je de Omikron plaatst verdien je geld …

We maken nu dan ook de planning om onze volledige verlichtingsinstallatie met Omikron 3E-CC te voorzien.

Firmin Sleurs – CEO SPB

Gereedschapsmakerij Simons – 100 Omikrons, 20 Clusters en burelen

Paradin heeft onlangs de relighting van de bedrijfshal van Gereedschapsmakerij Simons te Hamont met succes afgerond. In deze bedrijfshal van 9 meter hoog hingen 30 gasontladingslampen van 460W elk.

Initieel bestond bij deze klant twijfel of LED verlichting wel kon voldoen aan hun eisen wat betreft lichtkwaliteit en lichtopbrengst. Zij wensten een gevoelige verhoging van de hoeveelheid licht en een oplossing voor de verduistering door de rolbrug.

De unieke Paradin Omikron Cluster is speciaal ontworpen om aan deze eisen tegemoet te komen.

Zoals u op de foto’s hierboven kan zien leveren zij een ongeëvenaarde lichtspreiding en zijn ze op hun best bij hoge montage waar zij de ruimte effectief met licht vullen en zo goed als geen schaduwen werpen. De armatuur is bovendien ENEC gekeurd en ondersteund met 5 jaar garantie.

ITM Sales & Services – 93 Omikrons

Paradin leverde ons een professionele service met lichtstudie en metingen ter plaatse.  Zo kregen we de voor ons gepaste oplossing.

Ik was voornamelijk onder de indruk van het gemak waarmee de armaturen konden geplaatst worden: op amper 1 werkdag werd onze oude installatie zonder productieverlies vervangen.  

Filip Schrooten, werkplaatsverantwoordelijke ITM

Overige realisaties

Admiral Technik

AKP

Belrey

BK Concept

C&S

CMJ Lakspuiterij

Farm Parts

Floor Services

Fraiponts

Gebrola

Green Production Systems

Haesevoets

Immo Viceconte

Jeco NV

Kusters Transport

Meematec

Metal Galva Plus

MVR

Ophardt

P&V Klima

Power2B

Rapid Repairs

Rapid Tek

Road Sweeper Renting

RS Car Cleaning

Schelfhout

Schrijnwerkerij Milissen

Schrijnwerkers bvba – Blauwe Bessen

Gereedschapsmakerij Simons

Starcom

Techmo-Ser

Vijfeyken

Vital Parren

Washin7

… en zo verder