Over Paradin

Paradin bvba is een leverancier van efficiënte, performante LED armaturen voor de industriële markt.

De firma werd in 2012 opgericht als spin-off van de Rapid Group.   De Rapid Group heeft meer dan 25 jaar ervaring in installatie, onderhoud en herstelling van industriële machines.

Sinds enkele jaren is de groep ook actief op het terrein van de industriële verlichting. Gezien de snelle evolutie en complexiteit van deze markt werd beslist deze activiteiten af te splitsen en onder te brengen onder de handelsnaam Paradin

Logo Paradin2

Adrien Parren

Handtekening

Historiek

Het verhaal van Paradin is gestart met het expliciete verzoek van de klanten van de Rapid Group naar energiebesparing op hun verlichting.

We zijn op zoek gegaan naar een geschikte, performante armatuur die effectieve kostenbesparing oplevert ten op zichte van de de facto standaard in industriële verlichting: de T8/T5 TL lamp. Uit onze zoektocht is echter gebleken dat het bestaande aanbod van LED armaturen niet aansloot bij de behoeften die de klant echt heeft.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om een andere weg in te slaan en zelf een LED armatuur te ontwikkelen die effectief bespaart op TCO.

Visie

Paradin streeft ernaar de nieuwe standaard te zijn in industriële LED verlichting.

We concentreren ons meedogenloos op de aspecten die er voor onze klanten echt toe doen en overtreffen daar alle verwachtingen. Onze producten worden gekenmerkt door uitmuntende prestaties op vlak van rendement, betrouwbaarheid en praktisch design.

We nemen enkel genoegen met de beste verlichtingsoplossing.

Daarnaast zijn milieubewustzijn en duurzaamheid voor ons geen holle woorden.

Ons up-cycling concept stelt ons in staat de maximale nuttige levensduur uit alle componenten te halen en de rest op verantwoorde wijze te behandelen.

Paradin Omikron EVO res4

Overtuig Uzelf

Een demonstratie zegt meer dan woorden. Vraag hier een proefopstelling aan.

Duurzaam Ondernemen

Klaar om duurzaam te ondernemen?
Vraag hier je offerte aan.

enec logo cebec logo CE